INTREBARI FRECVENTE

Cum pot să mă asigur că banii donați de mine vor ajunge la destinație?

Toate ordinele de plata  privind cheltuielile efectuate sunt disponibile publicului în secțiunea descarcărcați  de aici ordinul de plată a site-ului viatafaracancer.ro

Cine oferă nemijlocit asistența către persoanelor prezentate pe site-ul dvs.?

Centrul de Ingrijiri Paliative „Sfânta Irina” oferă asistență despre starea pacienților prezentați numai în cazul în care familia ne oferă informațiile necesare.

Pot fi sigur de siguranța datelor cu caracter personal pe site-ul dvs.?

Toate datele cu caracter personal ale donatorilor www.viatafaracancer.ro  sunt protejate. Puteți fi sigur că nimeni niciodată nu va împărtăși informațiile dumneavoastră personale.

Cine este responsabil pentru punerea în aplicare a proiectului, în conformitate cu promisiunile făcute față de beneficiar?

Centrul de Ingrijiri Paliative „Sfânta Irina” este implicat în dezvoltarea proiectului, în verificarea cauzei și în urma ședinței de Consiliu Director se va lua decizia dacă cauza este eligibilă și echipa de promovare va fi disponibilă pentru promovarea cauzei și  pentru strângerea de fonduri pe www.viatafaracancer.ro .

Pot să aleg singur cui să donez fondurile?

Dreptul de a alege cine va beneficia de donație revine întotdeauna donatorului.

De ce alte acte sau documente e nevoie pentru a lua parte la proiect ?

Dacă e nevoie de anumite acte sau documente suplimentare, veți fi informat cu privire la aceasta în prealabil.

Poate o campanie să se desfășoare mai mult de 60 de zile?

E posibil. Dar durata recomandată a unei campanii este de două sau cel mult trei luni. Astfel, se poate analiza cât de grav și mai ales suma necesară conform facturii.

Sunt video-materialele absolut necesare pentru proiect?

Video-materialele întotdeauna cresc șansele de reușită ale proiectului dumneavoastră. Recomandăm să elaborați un film informativ, care povestește despre proiectul dumneavoastră. Un video material comod și interesant reprezintă un instrument foarte bun de promovare.

Cum anume platforma www.viatafaracancer.ro  va promova proiectul?

Centrul de Ingrijiri Paliative „Sfânta Irina” promovează proiecte cu ajutorul resurselor mass-media, social media si newsletter pe care le are în acest moment. În același timp, vă recomandăm să folosiți și alte metode de promovare, pentru a asigura popularizarea maximă a proiectului.

Voi avea eu posibilitatea de a contacta suporterii mei de-a lungul campaniei și după finalizarea acesteia?

Fiecare proiect va avea propria sa pagină, în cazul în care puteți obține acces la o bază de date de donatori implicați în campanie. Puteți scrie, de asemenea, un e-mail de recunoștință, sau o scrisoare de intenție pentru o viitoare cooperare. Prin urmare, vă rugăm să introduceți adresa dumneavoastră de e-mail validă pentru ca noi și susținătorii proiectului dumneavoastră să aibă posibilitatea de a vă contacta.

Cum raportez o încălcare a drepturilor de autor?

Dacă ați găsit o încălcare a drepturilor de autor pe platforma www.viatafaracancer.ro, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cu dovezi care să o confirme la această adresă de e-mail: sfantairina@gmail.com.

Cum pot afla răspunsuri la alte întrebări?

Dacă nu reușiți să găsiți răspunsul la întrebările dumneavoastră aici, puteți să ne contactați la următoarea adresă de e-mail: sfantairina@gmail.com.